Hätäpuhelin 0440 585 252

Kuljetuspalvelut

Pienkappaleista järeään maansiirtoon. Täsmällisesti ajallaan.

Taloudellisesti ja laadullisesti kestävää kuljetuspalvelua

Toteutamme kaikki kuljetuspalvelumme taloudellisesti ja tehokkaasti. Monipuolinen kalusto ja tarpeen mukaan räätälöitävät palvelut muodostavat kattavan kokonaisuuden asiakkaidemme tarpeisiin. Kuljetuspalvelumme keskittyvät kaupunkien ja taajamien alueella tapahtuvaan kappaletavaran ja maa-aineksen kuljettamiseen sekä jakelu- ja muuttokuljetuksiin.

Toimitamme monipuolisesti erilaisia kuljetuspalveluita kertakuljetuksesta säännölliseen lähetti- ja kuriiripalveluun. Pidempiaikaiset ja toistuvat kuljetuspalvelut hoituvat kätevästi kuljetussopimuksella.

Kevyt kuljetuskalusto soveltuu hankaliin ja rajallisiin ympäristöihin, kun tehokkaalla nostotelikalustolla hoituvat myös raskaan maa-aineksen kuljetukset.

Maansiirtoautot: Kujala & Muurin maansiirtoautot vastaavat ominaisuuksiltaan yleisimpiä käyttöolosuhteita. Nostotelit ja monipuolinen varustelu mahdollistavat niiden käytön erilaisissa urakoissa ja projekteissa. Talvella maansiirtoautot toimivat myös lumenkuljetuskalustona.

Kappaletavaraliikennöintiä toteutamme pääsääntöisesti Kymenlaakson alueella sekä Etelä-Suomen ja Etelä-Karjalan alueella.

Kevyt kuljetuskalusto soveltuu hankaliin ja rajallisiin ympäristöihin – raskaalla kuljetuskalustolla hoituvat myös suurten kappaletavaroitten kuljetukset, esim. koneiden ja laitteiden kuljetukset.

Jakeluautot

Jakeluautomme ovat mitoitettu tyypillisimpien jakelutarpeiden mukaisiksi. Kalustostamme löytyy oikean kokoinen ja sopivilla varusteilla varusteltu ajoneuvo kuhunkin kuljetustarpeeseen. Käyttökustannuksiltaan jakeluautot ovat tehokkaita – joka näkyy myös palvelun hinnoittelussa. 

Tee kanssamme kätevä kuljetussopimus pitempiaikaisiin ja toistuviin kuljetustarpeisiin.

Asiakaspalvelu

Arkisin 08:00 - 16:000
0440 585 252
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiointi

Pyydä tarjous palveluistamme tai ota yhteyttä lomakkeella


Ota yhteyttä

Kujala & Muuri

Kuljetusliike Kujala & Muuri on paikallinen, kotkalainen kuljetuspalveluyritys. Yhteistyökumppaneiden avulla palvelemme myös valtakunnallisesti.

Asiakaslähtöinen ja tarpeen mukaan skaalautuva työskentelytapa mahdollistavat monipuoliset palvelut: Kujala & Muuri on tarvittaessa riittävän suuri ottamaan vastuun suurista ja vaativista kuljetusratkaisuista ollen samanaikaisesti myös sopivan pieni ja paikallinen. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja palvelun arvoinen.