Hätäpuhelin 0440 585 252

Tietoa meistä

Tarpeen mukaan kasvava ollen samalla kuitenkin sopivan pieni

Yrityksen virallinen nimi: Kuljetusliike Kujala & Muuri Ay
Perustamisvuosi: 2006 Kotipaikka: Kotka
Y-tunnus: 2019121-1

Kuljetusliike Kujala & Muuri Ay on vuonna 2006 perustettu kymenlaaksolainen kuljetuspalveluyritys.

henkilöstön lukumäärä: > 10 henkilöä
toimialue: Kymenlaakso
asiakkaita: yritykset, yhteisöt ja yksityiset

Palveluitamme ovat mm. ympäristöpalvelut (erilaisten jätteiden poiskuljetus ja jätepisteiden huoltotyöt), kuljetuspalvelut (erilaiset kerta- ja sopimuskuljetukset sekä maansiirto), keräys- ja noutopalvelut (koneet ja laitteet sekä kuriiri- ja lähettipalvelut), jätteenkäsittelyjärjestelmien vuokraus ja myynti, varastokonttien ja vaihtolavojen vuokraus, tietoturvamateriaalin kerääminen ja tuhoaminen.

Kujala & Muurilta saat kuljetuspalveluiden lisäksi myös maansiirto- ja nosturiautopalvelut.

Toteutamme myös jakelu-, siirto- ja muuttokuljetukset, jätteenkäsittelyjärjestelmien tarvearvioinnin ja näihin liittyvän konsultoinnin sekä maansiirtoon liittyvät maa-aineshankinnat kuljetuksineen.

Tarpeen mukaan kasvava Kuljetusliike Kujala & Muuri Ay on paikallinen, kotkalainen kuljetuspalveluyritys. Yhteistyökumppaneiden avulla palvelemme myös valtakunnallisesti.

Asiakaslähtöinen ja tarpeen mukaan skaalautuva työskentelytapa mahdollistavat monipuoliset palvelut: Kujala & Muuri on tarvittaessa riittävän suuri ottamaan vastuun suurista ja vaativista kuljetusratkaisuista ollen samanaikaisesti myös sopivan pieni ja paikallinen. Tähän liittyen jokainen asiakas on meille tärkeä ja palvelun arvoinen.

Palvelutuotannossa seuraamme kolmea muuttujaa: koettavaa laatua kustannuksia toimitusaikaa Paikallisesti toimivana yrityksenä me Kujala & Muurilla tunnemme asiakkaidemme tarpeet, odotukset sekä alueelliset olosuhteet ja olemme siksi yrityksellesi oikea kuljetusyhteistyökumppani.

Asiakaspalvelu

Arkisin 08:00 - 16:000
0440 585 252
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiointi

Pyydä tarjous palveluistamme tai ota yhteyttä lomakkeella


Ota yhteyttä

Kujala & Muuri

Kuljetusliike Kujala & Muuri on paikallinen, kotkalainen kuljetuspalveluyritys. Yhteistyökumppaneiden avulla palvelemme myös valtakunnallisesti.

Asiakaslähtöinen ja tarpeen mukaan skaalautuva työskentelytapa mahdollistavat monipuoliset palvelut: Kujala & Muuri on tarvittaessa riittävän suuri ottamaan vastuun suurista ja vaativista kuljetusratkaisuista ollen samanaikaisesti myös sopivan pieni ja paikallinen. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja palvelun arvoinen.