Hätäpuhelin 0440 585 252

Ympäristöpalvelut

Jätteenkeräyksestä kierrätykseen ja vaihtolavoista tietoturvamateriaalin hallintaan.

Kestävän kiertotalouden ammattilainen

Kujala & Muuri tarjoaa asiakkaillee kattavat ympäristöpalvelut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee kaikissa ympäristöhuollon palveluissa.

Pyydä tarjous kattavasta palveluvaikoimastamme:

Jätteenkeräys

Kaupunkiliikennöintiin mitoitetut ajoneuvot mahtuvat ahtaallekin pihalle ja uudenaikainen teknologia tekee sekä autoista että työstä hiljaista. Oikein mitoitetut autot ovat myös ketteriä, helposti hallittavia ja turvallisia tiiviisti rakennetussa ympäristössä.

Vaihtolavat

Vaihtolavapalvelu toimittaa vaihtolavat moneen eri tarpeeseen. Monta eri kokoluokkaa ja mahdollisuus myös nostaa esim aidan yli.

Jätteenkeräysjärjestelmät

Ympäristöpalvelumme keskittyy kaupunkien ja taajamien alueilla tapahtuvaan kartongin, pienmetallien, paperin ja sekajätteen keräämiseen ja toimittamiseen jatkokäsittelyyn. Lisäksi välitämme kiinteistöille työkalut kaiken jätemateriaalin keräämiseen.

Myymme jätteenvarastointivälineet ja -järjestelmät kilpailukykyiseen hintaan ja toimitamme kerätyn jätteen tarkoituksenmukaiseen käsittelypisteeseen.

Tee jätehuoltosopimus kilpailukykyiseen hintaan

Tee kanssamme jätehuoltosopimus kartongin, pahvin ja paperinkeräyksestä metallin ja pienmetallinkeräyksestä tietoturvamateriaalin keräyksestä ja tuhoamisesta sekajätteenkeräyksestä energiajätteenkeräyksestä.

Meiltä saat myös vaihtolavat ja varastokontit lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttötarpeeseen.

Kaupan alan ja teollisuuden yrityksille jätehuoltoraportti

Jätehuoltoraportin perusteella voimme arvioida jätteentuoton määrän ja ehdottaa sen mukaista jätehuoltojärjestelmää ja jätehuoltopalvelua.

Yhteistyökumppaneittemme kautta kaupan alan ja teollisuuden yritykset saavat myös pitemmälle vietyä jätehuollon konsultaatiota, esim. jäte- ja ympäristöhuollon liittämisestä osaksi liiketoimintaa.

 

 

Asiakaspalvelu

Arkisin 08:00 - 16:000
0440 585 252
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiointi

Pyydä tarjous palveluistamme tai ota yhteyttä lomakkeella


Ota yhteyttä

Kujala & Muuri

Kuljetusliike Kujala & Muuri on paikallinen, kotkalainen kuljetuspalveluyritys. Yhteistyökumppaneiden avulla palvelemme myös valtakunnallisesti.

Asiakaslähtöinen ja tarpeen mukaan skaalautuva työskentelytapa mahdollistavat monipuoliset palvelut: Kujala & Muuri on tarvittaessa riittävän suuri ottamaan vastuun suurista ja vaativista kuljetusratkaisuista ollen samanaikaisesti myös sopivan pieni ja paikallinen. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja palvelun arvoinen.